Mijn taken op het Grafisch Lyceum

Tijdens mijn sollicitatiegesprek en mijn eerste dag op het GLU heb ik afspraken gemaakt over wat mijn taken zijn tijdens mijn stage, maar ook tijdens mijn taken die buiten mijn stage vallen. Hieronder vind je een lijst met de taken die ik dit jaar ga ondernemen. Tijdens mijn stage kan het zijn dat ik nieuwe taken op mij neem; dit takenpakket zal nog verder uitgebreid worden tijdens mijn stage. Indien dat gebeurt, zal deze lijst geüpdatet worden.

Laatste update: 1 oktober, 2018

Onderzoek: De overgang van mbo naar hbo

Tijdens het eerste jaar van mijn studie ben ik begonnen met een onderzoek over de overgang van mbo naar hbo en de moeilijkheden waar leerlingen die deze overgang maken tegenop lopen. Het eerste jaar heb ik gebruikt om een opzet te maken voor het onderzoek, gekeken naar wat voor onderzoek er nog meer is gedaan en gekeken waar de kansen liggen voor mij als docent. Dit vooronderzoek kun je hieronder downloaden.

De resultaten van het onderzoek dat ik ga doen, ga ik gebruiken om een cursus te organiseren voor het GLU Excellentieprogramma, waarover later meer.

Observeren in de lessen

Tijdens mijn stage zal ik bij een aantal vakken nog steeds observeren. Dit zal ik in eerste instantie alleen doen bij vakken van de afdeling Grafisch Vormgeven, maar later zullen daar ook vakken bijkomen van Crossmedia. Opvallende observaties zal ik bijhouden op dit blog.

Helpen bij organisatie Skills Heroes

Hierover later meer

Schrijven van leerdoelen

Hierover later meer

Ontwikkelen korte cursus voor Excellentie Programma

Hierover later meer

Overnemen van lessen bij uitval

Buiten mijn stage om, zal ik ook invallen voor docenten die verhinderd zijn. Dit geeft mij de kans om zelfstandig lessen te geven aan klassen om zo ook aan mijn didactische leerdoelen te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *